Dagvoorzitter

“De beste facilitator die ik ken heet Kim Coppes.” – Arjan Kindermans, Ander Licht

Kim is een ervaren dagvoorzitter. Ontspannen en scherp. Alert en met humor . Ze combineert in dit vak de rollen van ceremoniemeester, interviewer, gespreksleider en presentator. Ze heet welkom, loodst deelnemers door de dag, kondigt sprekers af en aan, introduceert de sprekers desgewenst met interviews, begeleidt het vragen stellen, bewaakt de tijd en het tempo, informeert,  scherpt aan en verluchtigt uw congres of bijeenkomst.

Kim Coppes dagvoorzitter bij Radbouwd UMC
Een debat kan zij helpen opzetten en leiden. Zij stemt af met sprekers, coacht ze desgewenst. Kim denkt graag mee en neemt zorgen weg. Met haar theaterervaring improviseert zij gemakkelijk bij onverwachte situaties.

Kim is lid van de vakgroep Goededagvoorzitters een groep professionele dagvoorzitters die elkaar scherp houdt met intervisie en opleidings – en inspiratiebijeenkomsten.


Rechtbank Midden Nederland


Miniconferentie Symposium mediawijsheid

Gespreksleider

Van een gesprek een goed gesprek maken. Vraagstukken, visievorming, pijnpunten in teams, brainstorm, expertise-uitwisseling. Als debat- en gespreksleider zorgt Kim dat standpunten helder uitgesproken worden en dat er goede vragen worden gesteld. Tegenstellingen of overeenkomsten worden zichtbaar. Oplossingen worden gezocht, de lucht geklaard of inspiratie opgedaan.

Schultz van Haegen met Kim Coppes

In grote en kleine gezelschappen bewaakt zij rode draad en tempo, ze brengt humor, begrip en focus. Zo nodig scherp, zo mogelijk licht. In ieder onderwerp verdiept Kim zich, en neemt vervolgens weer afstand om het gesprek objectief te kunnen leiden.

“Ik heb grote bewondering voor de wijze waarop Kim in korte tijd een groep mensen heeft laten spreken die niet gewend zijn te spreken en hen onderwerpen heeft laten benoemen, die normaal gesproken nóóit buiten de muren van de vertrouwde kantoren komen. Dit heeft veel cynisme en wantrouwen de kop ingedrukt. Dankzij dit debat kunnen we weer een paar mooie stappen in de goede richting maken.” – Janny van der Vliet, communicatieadviseur ACAM Acountancy en Advies

Opleiding Leren modereren

Sinds kort geeft Kim in samenwerking met Jan-Jaap In der Mauer van dagvoorzitter.nl de training ‘Leren modereren’. De enige opleiding in Nederland die traint in alle facetten van het vak dagvoorzitter en gespreksleider.

Kim werkte onder andere voor:
Arts en Voeding Radboud UMC
NIBHV Rabobank
Apollo Tyres TU Delft
TBI Kamer van Koophandel
Cultuurschakel Het begint met Taal
QBuzz Arrriva
Prorail Mitel
Stichting Dock Wonen Centraal
Arbo SZW Facta
Radboud Docenten Academie VWS, EU conference Youth Mental Health
Hogeschool van Amsterdam Landelijke rechtbank
LUCI City under Microsocope Landelijk congres Schoolpsychologen
Mezzo STAR
Fleming Insurcance Distribution Stichting Mediawijsheid
en vele anderen